Uw winkelwagen

Voor 16 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

Merch & More: Dé Bestemming voor Games en Merchandise!

Welkom bij Merch & More – Jouw ultieme bestemming voor Merchandise, Funko pops, Trading Cards, Games, Accessoires en meer!

Voorheen bekend als Gameshop Play-It, hebben we een frisse start gemaakt en zijn we nu trotse eigenaren van Merch & More.

Hoewel onze webshop op dit moment nog niet operationeel is, werken we hard achter de schermen om alles klaar te maken voor een onvergetelijke online winkelervaring. Binnenkort kun je hier terecht voor een uitgebreide selectie van de coolste merchandise, de nieuwste Funko pops, zeldzame Trading Cards, boeiende games en allerlei fantastische accessoires.

Wij begrijpen dat liefde voor popcultuur geen grenzen kent, en daarom streven we ernaar om een diverse en opwindende collectie aan te bieden die aansluit bij de interesses van elke fan. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of je eigen collectie wilt uitbreiden, bij Merch & More ben je aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte van onze updates en lanceringen, want binnenkort gaan de virtuele deuren van onze webshop open en kun je je favoriete items eenvoudig vanuit huis bestellen. Bedankt voor je geduld en enthousiasme terwijl we de laatste hand leggen aan een webshop die net zo geweldig is als de producten die we aanbieden.

Merch & More – Waar jouw passie tot leven komt!

Verzenden

Door heel de EU

3 Maanden Garantie

Op tweedehandse consoles

7 Dagen Garantie

Op alle games

100% Veilig Betalen

IDeal / PayPal / MasterCard / Visa