Uw winkelwagen

Voor 16 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

Welkom bij het Merch & More Inruilprogramma  – Waar jouw oude games en consoles een tweede leven krijgen! Bij ons begrijpen we dat gamingapparatuur en -titels snel evolueren, en daarom bieden we je de mogelijkheid om je gebruikte games en consoles in te ruilen voor een Merch & More waardebon of zelfs contant geld.

Hoe werkt het?

  1. Breng je games en consoles mee: Kom langs in onze winkel en breng je gebruikte games en consoles mee die je wilt inruilen. Ons team staat klaar om je te helpen de waarde aan de hand van de staat van je items te beoordelen. (Let op: Wij nemen geen incomplete of imitatie producten aan.) 
  2. Ontvang een waardebepaling: Onze experts zullen een evaluatie uitvoeren om de waarde van je games en consoles te bepalen. Factoren zoals de staat, de vraag, de voorraad en het type game/console spelen een rol bij de waardebepaling. 
  3. Kies je beloning: Na de evaluatie kun je kiezen tussen een Merch & More waardebon, waarmee je games, accessoires, merchandise en veel meer kunt kopen. Ook bieden wij de optie contant aan, maar let op: hierbij vervalt één derde deel van je shoptegoed. (Voorbeeld: €60,- shoptegoed wordt in dit geval €45,- contant.)

Wil je je gamecollectie upgraden of ben je toe aan de nieuwste console? Ons inruilprogramma maakt het gemakkelijk en lonend. Kom langs, ruil in en ontdek de mogelijkheden bij Merch & More!

Verzenden

Door heel de EU

3 Maanden Garantie

Op tweedehandse consoles

7 Dagen Garantie

Op alle games

100% Veilig Betalen

IDeal / PayPal / MasterCard / Visa